Laat je verleiden door tongstrelende smaken, onmiskenbaar verbonden aan het spektakel om je heen. Samen met een sparkling cocktail en een wijn-/cocktailbar van wereldniveau word je naar nieuwe culinaire hoogten getild door de gerenommeerde keukenbrigade van Beurs van Berlage.

SEVEN SINS DINNER

REGULAR

1. Hoogmoed:
Pistache macaron met kip en crème fraîche


2. Hebzucht:
Gazpacho met geplukte zeeduivel en Piment d’Espelette


3. Wraak:
Steak tartaar geserveerd met een crème van ei en truffel tapioca


4. Wellust:
Duo van krab en gamba met GrannySmith, zeekraal en een schuim van paling


5. Vraatzucht:
Sukade van kalf met crème van pastinaak en witte chocolade
 

6. Gemakzucht:
Kaasplateau van Brie de Meaux, Bleu d’Auvergne, Landana, Fromage de Chèvre en huisgemaakte chutney
 

7. Jaloezie:
Een bloedend hart van aardbeien

VEGETARIAN

1. Hoogmoed:
Toast (glutenvrij)  met crème van kikkererwten en biet met appelstroop


2. Hebzucht:
Gazpacho met gepofte aubergine, kaviaar en Piment d’Espilette


3. Wraak:
Steak tartaar van tomaat met crème van truffel en tapioca


4. Wellust:
Geplukte zeewier met radijsjes, gegrilde little gem en paprika parels


5. Vraatzucht:
Groenten  steak  van knolselderij  met crème van pastinaak,  witte chocolade en saus van honing soja

6. Gemakzucht:
Kaasplateau met Brie de Meaux, Bleu d’Auvergne, Landana oude geitenkaas en chutney van ananas en timur

7. Jaloezie:
Een bloedend hart van aardbeien