
Laat je verleiden door tongstrelende smaken, onmiskenbaar verbonden aan het spektakel om je heen. Samen met een sparkling cocktail en een wijn-/cocktailbar van wereldniveau word je naar nieuwe culinaire hoogten getild door de gerenommeerde keukenbrigade van Beurs van Berlage.
SEVEN SINS DINNER
REGULAR
1. Hoogmoed:
Pistache macaron met kip en crème fraîche
2. Hebzucht:
Gazpacho met geplukte zeeduivel en Piment d’Espelette
3. Wraak:
Steak tartaar geserveerd met een crème van ei en truffel tapioca
4. Wellust:
Duo van krab en gamba met GrannySmith, zeekraal en een schuim van paling
5. Vraatzucht:
Sukade van kalf met crème van pastinaak en witte chocolade
6. Gemakzucht:
Kaasplateau van Brie de Meaux, Bleu d’Auvergne, Landana, Fromage de Chèvre en huisgemaakte chutney
7. Jaloezie:
Een bloedend hart van aardbeien

VEGETARIAN
1. Hoogmoed:
Toast (glutenvrij) met crème van kikkererwten en biet met appelstroop
2. Hebzucht:
Gazpacho met gepofte aubergine, kaviaar en Piment d’Espilette
3. Wraak:
Steak tartaar van tomaat met crème van truffel en tapioca
4. Wellust:
Geplukte zeewier met radijsjes, gegrilde little gem en paprika parels
5. Vraatzucht:
Groenten steak van knolselderij met crème van pastinaak, witte chocolade en saus van honing soja
6. Gemakzucht:
Kaasplateau met Brie de Meaux, Bleu d’Auvergne, Landana oude geitenkaas en chutney van ananas en timur
7. Jaloezie:
Een bloedend hart van aardbeien